Фолк певицата Алисия, която се изявява и като модна икона, нае

...
Фолк певицата Алисия, която се изявява и като модна икона, нае
Коментари Харесай

Алисия плаща заплата на снаха си

Фолк певицата Алисия, която се изявява и като фешън икона, нае на работа снахата Ивет Кочова. Годеницата на Валери Божинов-младши е фотомодел и от известно време насам работи за кандидат-свекърва си, като се снима с облеклата от стилната марка на Алисия – " Алис Евис “.

Красивата Ивет приела да стане рекламно лице на марката против месечно заплащане от 2000 лв.. Момичето получавало и награди за по-продължителни фотосесии. Работата била сладка – да снима облекла на " Алис Евис “ един път в месеца, когато дойде стоката от Китай, а през останалото време просто да е красива и добра избраница на сина й.

Ивет и синът на Валери Божинов се сгодиха предходната година, а в през декември отпразнуваха любовта си на Малдивите с мама Алисия и половинката й. Масрафа, несъмнено, заплати изпълнителката на " Сладка работа “, а малко по-късно наела на " работа “ избраницата на Валерко.

Всъщност Алисия нямала потребност от рекламно лице, защото към този момент има открити модели, с които работи. Певицата обаче желала снаха й сама да си докарва някой лев, с цел да не шушукат приятелките й, че Валерко я устоя. Сега към този момент шушукали, че Алисия я издържа…, написа Intrigi.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР